>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuwsberichten

 • 26e editie MTB toertocht WTC Woensdrecht..

  Hoogerheide - WTC Woensdrecht organiseren alweer voor de 26e keer de MTB toertocht met start en aankomst in Hoogerheide.

  Startlocatie vroeger en nu

  Wie al wat langer deze schitterende MTB toertocht kent, weet dan enkele jaren geleden nog werd gestart vanaf de Volksabdij te Ossendrecht. Omwille van de douche mogelijkheden heeft de organisatie destijds in goed overleg met de Volksabdij besloten om de samenwerking wel te behouden, maar de start- en aankomstlocatie te verleggen naar het sportpark Jac van Hoek van voetbalvereniging METO te Hoogerheide. Er kan worden gestart tussen 8 en 10.30 uur. Inschrijvingsgeld is nog steeds heel democratisch en kost slechts 4 euro. Kinderen tot en met 14 jaar nemen vanzelfsprekend gratis deel aan de toertocht.

  Routes en afstanden

  Er zijn vier fantastische routes uitgepijld op en rondom de Brabantse Wal. De 15 km is een prachtige kidstour, maar ook geschikt voor de beginners, die eens willen ervaren hoe mountainbiken aanvoelt. Verder zijn er routes van 25, 35 en 45 km die u zullen verbazen hoe gevarieerd men in Woensdrecht kan mountainbiken. Van prachtige boswegen naar steile klimmetjes, gevolgd door speelse singeltracks. 

  Fotograaf MTB-You

  Op deze toetocht is voor de eerste keer een fotograaf van MTB-You aanwezig. Er zullen zoveel mogelijk deelnemers worden vereeuwigd met een leuke foto die vanaf dinsdag 19 december 2017 kunnen worden gedownload in het fotoalbum op MTB-You NEDERLAND. Let op: Het kan altijd voorkomen dat een deelnemer wordt gemist of dat een foto is mislukt. Bij voorbaat hiervoor onze welgemeende excuses. 

  Hak

  Geplaatst door mghak op 16 december 2017 om 20u00
 • Nightride krijgt vervolg te Mééls..

  Meijel - TWC De Vélo zou u misschien kunnen misleiden met de benaming, en dat u aan België doet denken? Niets is minder waar, want deze tour wielerclub komt uit Meijel of Mééls(dialect) in Nederlands Limburg en organiseren de tweede editie van 'Méél by Night'. 

  Historische 2e editie

  En toch, ondanks wat wij hier bovenvermeld als ludiek aanschouwden, gaat er wel degelijk in een ver verleden te Mééls een Belgisch/Franse geschiedenis schuil. Tijdens de Franse tijd in Nederland hoorde Meijel bij België. Dus hierdoor komt het dat nog steeds de benaming 'vélo' wordt gebruikt in plaats van fiets. Vorig jaar vond de eerste editie plaats die door de ruim 160 deelnemers als zéér geslaagd werd genoemd. Vooral het randgebeuren, parcours, de sfeer en de gezellige après bike kregen veel bijval. Meijel hoopt dat op 16 december 2017 de tweede editie net zoveel in de smaak valt bij de deelnemers als in 2016. Er wordt alles aan gedaan om er een spetterende tweede editie van te maken. Iedere deelnemer krijgt na deze avond toertocht een gratis drankje aangeboden.

  Route Méél by Night


  Er is een prachtige route uitgezet voor mountainbikers in de wijdse omgeving van Mééls. De afstand is om en bij de 37 km, en dat is voor een Nightride meer dan behoorlijk. Ervaren mountainbikers hebben gekozen voor leuke speelse singeltracks die worden afgewisseld met leuke diverse doorkomsten. Inschrijven en starten kan tussen 19 en 20 uur vanaf de dorpsstraat 19 bij 'De Heere van Meijel'...

  Hak


  Geplaatst door mghak op 16 december 2017 om 12u00
 • Kuinderbos MTB-tocht te Bantega..

  Bantega(Friesland) - Op 17 december 2017 organiseren Ijsclub De Polder hun jaarlijkse Kuinderbos MTB-Tocht.

  Starttijden en afstanden

  Er kan worden gestart bij schaatsclub De pomp aan de Middenweg 125 tussen 9 en 10.30 uur te Bantega. Er zijn twee prachtige routes uitgezet door het Kuinderbos, te weten 30 en 40 km mountainbikeplezier.

  Kuinderbos

  Ijsclub De Polder is een jonge schaatsvereniging uit Bantega(Friesland) die naast het schaatsen ieder jaar een mountainbiketoertocht organiseren door het Kuinderbos. Wil je meer weten over het Kuinderbos en haar geschiedenis? Klik dan hier..

  Staatsbosbeheer

  In goed overleg met Staatsbosbeheer, op verantwoorde wijze en met zorg voor de natuur hebben de organisatoren enkele leuke routes weten uit te zetten, met onderweg natuurlijk een prima bevoorrading. Leden die zijn aangesloten bij de NTFU betalen 4 euro, en niet leden betalen 6 euro.

  Meer info over deze toertocht: Klik hier..

  Hak


  Geplaatst door mghak op 16 december 2017 om 12u00
 • Afgelastingen weekend 16 en 17 december 2017

  Geef afgelastingen door aan admtbyouADgmail.com of via contact hierboven ( AD=@ ter voorkoming van crime bots )

  16 december 2017 - Hattem
  17 decemebr 2017 - Vasse
  Geplaatst door mghak op 15 december 2017 om 18u30
 • Hattems mooiste = AFGELAST

  We hebben net de melding ontvangen om deze tocht te AFGELASTEN in onze kalender.
  De weersomstandigheden in het bos zijn te gevaarlijk om de toertocht te laten doorgaan.
  Tot spijt van de organisatie.
  Hattem - Toerclub Hattem organiseren op 16 december 2017 Hattems Mooiste Craft veldtoertocht.
  Geliefd in de omgeving
  Deze Hattemse Craft veldtoertocht is geliefd in de wijdse omgeving. Van einde en ver, tot over de taalgrenzen heen werd deze toertocht al bezocht in het verleden. De organisatie beloofd er dit jaar weer een echt spectaculaire editie van te maken, met weer enkele nieuwe gebieden, die de vorige editie's door omstandigheden niet konden worden verreden. Hieronder kunnen jullie een reportage bekijken van de editie in 2016.
  Hak
  We hebben net de melding ontvangen om deze tocht te AFGELASTEN in onze kalender.De weersomstandigheden in het bos zijn te gevaarlijk om de toertocht te laten doorgaan.

  Tot spijt van de organisatie.


  Hattem - Toerclub Hattem organiseren op 16 december 2017 Hattems Mooiste Craft veldtoertocht.

  Geliefd in de omgeving

  Deze Hattemse Craft veldtoertocht is geliefd in de wijdse omgeving. Van einde en ver, tot over de taalgrenzen heen werd deze toertocht al bezocht in het verleden. De organisatie beloofd er dit jaar weer een echt spectaculaire editie van te maken, met weer enkele nieuwe gebieden, die de vorige editie's door omstandigheden niet konden worden verreden. Hieronder kunnen jullie een reportage bekijken van de editie in 2016.

  Hak

   
  Geplaatst door mghak op 15 december 2017 om 12u00
 • Foto's MTB Wouw online.

  De foto's van de toertocht te Wouw kunnen gratis worden gedownload worden in het fotoalbum.

  Wil je graag je foto laten afdrukken op fotopapier dan kan je de foto's bestellen via Oypo, klik hier.

  Barre weersomstandigheden

  Door de barre weersomstandigheden zijn er ruim 200 deelnemers gefotografeerd. Er waren echter 550 deelnemers aanwezig. Onderweg hebben ook velen een andere keuze gemaakt vanwege de plotse koude en sneeuwval waardoor zij de fotograaf hebben gemist. Hiervoor onze welgemeende excuses.

  Hak
  Geplaatst door mghak op 13 december 2017 om 00u00

Foto's door MTB-You

MTB-You Social & toertochten App

Download de MTB-You Toertochten kalender


Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.

U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!