>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuwsberichten

 • Top Cauberg Challenge 2017 wordt 2 dagen MTB plezier..

  Deze unieke en originele mountainbike toertocht voert u op 19 en 20 augustus 2017 over vele singletrails, pittige beklimmingen en afdalingen.
  De Limburgse heuvels worden gebruikt waar ze volgens de mountainbikers voor zijn bedoeld.

  Afstanden

  30 Km. | 65 Km. | 90 Km.

  Meer info via de organisatie Top Cauberg Challenge

  Vertrek en (dag)inschrijvingen

  Brasserie 'Van Alles Get', Rijksweg 132 6325 AG Berg en Terblijt. U dient hier contant* af te rekenen. Het inschrijfgeld bedraagt € 22,50 per dag, ongeacht het onderdeel en afstand. *U kunt niet pinnen of chippen! Koffie/thee en broodjes staan klaar vanaf 7.30 uur.

  Meer informatie MTB-You: Klik hier..

  Geplaatst door mghak op 16 augustus 2017 om 00u00
 • Azzuri Clubke van Nix,.. En toch ist wa..

  Op 12 augustus 2017 organiseren 'Azzuri Clubke van Nix' de 37e wegtoertocht en wielerklassieker Valkenswaard-Valkenburg-Valkenswaard. U leest het goed, dus is dit clubke van Nix toch wel wat gewend om te organiseren. 

  Mijlpaal in het zicht

  Hierna nog drie editie's tot in 2020 en dan wordt een mijlpaal gerealiseerd. In dat jaar wordt de 40e editie van deze klassieker verreden. Nog even drie jaar geduld dus. Er zijn zaterdag aanstaande drie prachtige wegtoertochten uitgezet, 115, 155 en maar liefst 205 km! De uitgepijlde routes verlopen allemaal langs verkeersluwe wegen.

  Meer info vindt u op deze website.

  Uitzonderlijke dank aan Azzuri Cycling
  Geplaatst door mghak op 09 augustus 2017 om 00u00
 • 6 uurs MTB Race van 't Zand (Alphen NB)

  De MTB Race 6 uur, die zaterdag 9 september 2017 weer wordt georganiseerd aan ’t Zand in het Noord Brabantse Alphen, is de meest voldane manier om gesloopt te worden…

  Naast de bekende Acht van Chaam en enkele MTB toertochten hebben Recreatiepark ’t Zand en MTB team ’t Zand de handen ineen geslagen voor de organisatie van de MTB Race 6 uur van ‘t Zand.

  Voor de sportieve recreant of fanatieke wedstrijdrijder is er een 6 kilometer lang gevarieerd parcours uitgezet rond recreatiepark ’t Zand. Enkel met natuurlijke hindernissen, hoogteverschil, brede bospaden, singletracks en enkele zandstroken. Dit is ook het gebied waar in de winter de Nederlandse en Belgische veldrijders wekelijks hun conditie op peil houden.

  Men kan deelnemen in de categorieën solo, duo of teams van 4 personen. De start is om 11.00 uur en de finish is 6 uur later. De inschrijving is inmiddels geopend. Dit jaar zal er ook een fotograaf van MTB-You aanwezig zijn om alle deelnemers op de foto te zetten. Deze foto's zijn na afloop gratis te downloaden via ons online fotoalbum. Alle verdere info is te vinden op www.mtbtzand.nl.

   

  BRON: www.mtbtzand.nl
  Geplaatst door antondewolff op 03 augustus 2017 om 00u00
 • Mijl van Mares op 29 juli 2017 te Maarheeze

  De profronde De Mijl van Mares wordt dit jaar niet verreden op een vrijdag, maar op zaterdag 29 juli 2017. De organisatie wist ook voor dit profcriterium Dylan Groenewegen te strikken. 

  ATB Cyclewear toertocht


  Ook dit jaar zal de ATB Cyclewear toertocht onderdeel uitmaken van het programma. Het is dan de 4e editie en de organisatoren vinden deze ATB toertocht een welkome aanvulling. Starten doet men gezamelijk door één rondje af te leggen op het criteriumparcours waar ook de professionals hun wedstrijd verrijden. Het publiek kan dan de MTB-ers op deze wijze ludiek uitzwaaien voor een prachtige toertocht in de bosrijke omgeving van Maarheeze.

  Meer info: Klik hier

  Geplaatst door mghak op 28 juli 2017 om 00u00
 • Hel van 'de Pin' 2017, voorinschrijving verlengd!..

  De hel van 'De Pin' is een uniek evenement dat wordt verreden op 8 augustus 2017 in het Nederlandse grensdorp Wouwse Plantage(Wouw). In de volksmond bij de plaatselijke bewoners wordt dit dorp 'De Pin' of Pindorp' genoemd.

  64e editie

  Deze hel is een uniek wielerevenement dat wordt georganiseerd door Stichting Wielercomité Wouwse Plantage in samenwerking met ondermeer RTC De Molenrijders uit Wouw. Het is alweer voor de 64e keer dat deze hel plaatsvindt in de Wouwse Plantage. 

  Geen racefietsen

  Het is de bedoeling dat je deelneemt met een fiets zonder teenhaken of clickpedalen. Het stuur moet plat zijn(geen racestuur) en Tubes zijn ook verboden, evenals versnellingen. Daarbij komt dat de ondergrond van het parcours onverhard is, en daarmee afhankelijk van de weersomstandigheden dit een ware beproeving kan zijn. Vandaar de 'Hel van de Pin'. 

  Meer informatie over deelname en/of huur van een fiets:

  Inschrijven kan hier of ga naar de website van de Hel van de Pin. Klik hier voor de link naar de Facebookpagina


  Geplaatst door mghak op 24 juli 2017 om 00u00
 • De Draai Tour Classic op 30 juli 2017

  Traditiegetrouw vindt op de tweede maandag na de Tour de France de Draai van de Kaai plaats te Roosendaal. 'De Draai' zoals dit wielercriterium al jaren in de volksmond wordt genoemd is sinds 1980 een 'na de Tour wegcriterium' met veel ambiance en gezelligheid ten top. Naast vele bekende namen uit de Tour de France, is er ook veel aandacht voor het dames- en jeugdwielrennen in het voorprogramma.

  Draai Tour Classic 2017

  Op zondag 30 juli 2017, de dag voor 'De Draai' is er een prachtig evenement aan het wielerspektakel toegevoegd. 'Draai Tour Classic' moet voor alle wielerliefhebbers een meerwaarde worden in het kader van bewegen en sport. Op zondag 30 juli is er dus ook een mountainbike toertocht met drie afstanden. Meer informatie via MTB-You Nederland vindt u hier.
  Geplaatst door mghak op 18 juli 2017 om 00u00

Foto's door MTB-You

MTB-You Social & toertochten App

Download de MTB-You Toertochten kalender


Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.

U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!