>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuwsberichten

 • MTB toertocht A.T. Beasts Veldtoertocht Gemert AFGELAST..

  Gemert - De MTB toertocht van AT Beasts te Gemert is afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden.
  Geplaatst door mghak op 17 maart 2018 om 18u30
 • Nieuwe locatie voor City mountainbike toertocht..

  Roosendaal - Het ziet er naar uit dat op 18 maart 2018(dit weekend) de Kaaimannen uit Roosendaal een koude editie van de City mountainbike toertocht tegemoet gaan. 

  Weersvoorspelling

  Als we de weermannen mogen geloven dan zal de temperatuur vanaf vrijdag en in het weekend ver onder nul zakken. Met een stevige oostenwind zal het dan ook extra koud aanvoelen. Zondag verwacht men zelfs wat sneeuwval, maar of die ook in het zuiden zal neerstrijken is nog maar de vraag? De tempraturen zullen dan zondag overdag nauwelijks boven het vriespunt uitkomen. 

  Uniek

  Het parcours van deze unieke toertocht wordt verreden door plaatsen in en rond de bebouwde kom van Roosendaal. Lat u niet misleiden door de naam 'city', want wie dacht veel asfalt te krijgen heeft het mis. Men komt op verrassende onverharde plaatsen waar men niet zomaar dacht te kunnen komen. Deze toertocht is zeker niet voor watjes, laten de Kaaimannen ons weten. Met de weersvoorspellingen in het vooruitzicht zelfs extra zwaar. 

  Nieuwe startlocatie

  De nieuwe startlocatie is vanaf 2018 op het nieuwe WielerExperience te Roosendaal(sportpark Red band) aan de Buijenstraat 14, waar kan worden gestart tussen 8 en 10 uur. Inschrijving kost 5 euro voor 36 of 50 km mountainbiken.

  Hak
  Geplaatst door mghak op 15 maart 2018 om 00u00
 • Stichting MTB & More op de goede weg..

  Almere - In 2017 werd de stichting MTB & More opgericht in Almere. Op 10 maart 2018 organiseren zij opnieuw de jaarlijkse Duin MTB Beach Classic toertocht.

  Doelstelling

  De stichting heeft tot doel het realiseren en beheren van mountainbike routes en/of parcours. In samenwerking met Staatsbosbeheer, gemeente en Provincie wil de stichting op een verantwoorde en veilige manier uitdagende mountainbike routes uitzetten. Het constructief overleg heeft al geleid tot twee uitdagende bewegwijzerde mountainbike routes in de omgeving van Almere.

  Duin MTB Beach Classic

  Deze MTB toertocht zal u aangenaam verrassen. Duinen en stranden worden afgewisseld met prachtige vergezichten over de polders. Er is één ronde uitgezet van 20 km die de deelnemers twee keer rijden. Zo krijg je een afstand van 40 km. Er is bevoorrading en voor wie wil is er de mogelijkheid om je fiets af te spuiten na de toertocht. De 'après bike' zal u aangenaam verrassen bij Marina Muiderzand. Zij staan ook garant voor de fantastische bevoorrading.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 08 maart 2018 om 00u00
 • Pek&Slik MTB toertocht wederom grensoverschrijdend..

  Essen - Op zondag 11 maart 2018 staat de MTB toertocht van Wielervrienden club Pek&Slik wederom klaar voor een mooie ochtend mountainbikeplezier.

  Grensoverschrijdend

  De liefhebbers die deze toertocht al vaker hebben gefietst, weten dat er voor ruim 85% onverhard kan worden gefietst. 'Er is weer bewust gekozen voor twee off-road afstanden, 25 en 42 km omdat wij uit ervaring weten dat dit het maximale is wat we er kunnen uithalen en we niet ten koste van het mountainbiken er asfalt tussen willen proppen', aldus Jef Delcroix van de organisatie Pek&Slik. De doortochten op en over de Ruchpense heide in Nederland geven aan deze toertocht een extra sfeertje voor het mountainbiken. De singeltracks, korte klimmetjes en duintjes zorgen voor meer technische vaardigheden op de mountainbike. 

  Start en aankomst

  De start wordt gegeven aan de Nieuwmoersesteenweg 121 bij Garage Akkermans te Essen. Starten kan vanaf 8 uur tot 10.30 uur. Na de toertocht zijn er zoals altijd weer pannenkoeken die al jarenlang de après bike een speciaal sfeertje geven bij Garage Akkermans. 

  Bewaakte fietsenstalling

  Naast de speciale mobiele douche en wasgelegenheid is er ook een bewaakte fietsenstalling. Pek&Slik is één van de eerste organisaties die een bewaakte fietsenstalling organiseerden in de Hoge Kempen. De afgelopen jaren heeft de organisatie redelijk veel geluk gehad met de weersomstandigheden. Het ziet er naar uit dat het weer ook dit jaar opnieuw zich van haar beste kant gaat aten zien op 11 maart 2018..
  Hieronder een videoverslag uit 2015.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 04 maart 2018 om 00u00
 • Avondtoertocht Serooskerke AFGELAST

  Serooskerke - De organisatie van deze mooie avondtoertocht op 3 maart 2018 op en over het strand heeft ons laten weten dat het evenement is afgelast.
  Geplaatst door mghak op 03 maart 2018 om 14u30
 • Eerbeekse veldtoertocht AFGELAST

  Eerbeek - Ook de organisatie van de Eerbeekse veldtoertocht laat ons weten dat deze voor 4 maart is afgelast.
  Geplaatst door stijntest op 03 maart 2018 om 00u00

Foto's door MTB-You

MTB-You Social & toertochten App

Download de MTB-You Toertochten kalender


Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.

U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!