>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: Enter kreeg wat het verdiende..

  • Enter - Op 28 oktober 2017 organiseerden TC Enter de 'Bos en Veld klassieker' in en rondom Enter.

    Parcours

    Wie de omgeving van Twente een beetje kent, weet dat je daar in de buurt van de grens met Duitsland bijzonder mooie mogelijkheden hebt om een MTB toertocht te organiseren waarbij alle facetten van de sport aan bod kunnen komen. De organisatoren hebben dan ook kosten, noch moeite bespaard om de leukste singeltracks, de mooiste beklimmingen en afdalingen voor te schotelen. Voor zij die even op adem wilden komen waren er een paar leuke overgangspaden. Vele deelnemers waren verrast in de omgeving van Markelo, waar de mooie stukken ten volle werden benut. Op een klein incident na waarbij een deelnemer viel en er een paar gekneusde ribben aan overhield, verliep de toertocht perfect. Er werden ook vele mooie foto's vastgelegd(waarvan sommige foto's omgezet in HDR-High Dynamic Range) die je kunt bekijken op de website van TC Enter. Enter kreeg dus wat het verdiende, veel lof van allle deelnemers voor een prachtige editie 2017 van de Berg en Dal veldtoertocht!

    Hak


    Geplaatst door mghak op 29 november 2017 om 12u07
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.