>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: KoningsBelte ATB toertocht zette wel door..

 • Nieuw Heeten - Tezamen met een tweetal andere organisatoren in Nederland besloot CRT Raalte de ATB toertocht te laten doorgaan. Op zaterdag lag er in vele delen van Nederland nog een flinterdun laagje sneeuw wat voor gevaarlijke situaties kon zorgen op de mountainbike, maar op zondag was daar door de dooiaanval in de ochtend nog weinig van te merken.

  Kalender MTB-You

  Vele toertochten in Nederland namen het zekere voor het onzekere en wilden geen risico nemen vanwege de spekgladde zaterdag. De MTB tochten werden afgelast voor zondag 4 maart 2018. Hierdoor bleven er slechts een drietal toertochten over in Nederland. Tenminste, die in onze kalender stonden bij MTB-You. 

  Tevredenheid en foto's

  Geen gladde omstandigheden in Raalte, en dus een perfect berijdbaar mountainbike parcours. De organisatoren van CRT Raalte waren desondanks tevreden met de opkomst aan deelnemers. 350 vrouwen en mannen genoten van een prachtige omgeving. Vooral de bewegwijzering en de opvallende leuke nieuwe singeltracks kregen veel complimenten. Voor een reeks foto's van deze prachtige ochtend, klik hier.

  Waarom zo snel een toertocht annuleren?

  Het is een vraag die regelmatig terugkomt, en dus ook bij MTB-You. Voor zover wij als promotor hierop kunnen antwoorden, is het een kwestie van wetgeving op de aansprakelijkheid voor organisatoren. Wij komen hier binnenkort met een uitgebreid artikel op terug.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 07 maart 2018 om 19u25
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.