>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Verslag: Een lachende 'Gouden Leeuw'..

 • Vessem - Onder prima weersomstandigheden organiseerden op 8 april 2018 ATB Vessem hun Beerze Brave Veldtoertocht.

  Deelnemers

  Buiten alle verwachtingen mocht ATB Vessem maar liefst 822 deelnemers verwelkomen. Het parcours lag er perfect bij. Er werd gefietst onder heerlijke temperaturen, en dat was wel eens anders tot voor kort. Een paar weken terug waren het nog barre winterse omstandigheden. 

  Beerze Brave Gouden Leeuw

  Het moet gezegd, ik ben speciaal voor het exclusieve biertje naar Vessem afgezakt. De nieuwsgierigheid heeft het gewonnen van de sportieve uitdaging. Toch viel het parcours en de omgeving mij reuze mee, en was ik blij dat ik na 55 km eindelijk mijn lang verwachte pint kon drinken. Als een echte 'Gouden Leeuw' zakte ik onderuit in de stoel om na te genieten van de vele stralende gezichten om mij heen. Meer nog ging ik stralen toen ik vernam dat de opbrengst is bedoeld om activiteiten te organiseren voor jong en oud in Vessem. Het dubbeltje hoeft niet altijd één kant op te rollen, want ook hiervoor kan ik veel bewondering opbrengen. Als dank aan de organisatie heb ik nog twee biertjes extra gedronken. Mijn vriendin is gek van cola, dus mocht zij weer naar huis rijden. Tezamen hebben we genoten van een heerlijke ochtend mountainbiken in een omgeving die we nog niet kenden..

  Diederik
  Geplaatst door mghak op 09 april 2018 om 13u29
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.