>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 18e strandrace en toertocht voor MTB-ers..

 • Op 12 februari 2017 vindt de 18e editie van de Strandrace te Rockanje plaats. Voor alle info verwijzen wij u naar deze link.

  Strandtoertocht

  De strandrace is een wedstrijd over 40 km die in verschillende categorieën wordt verreden. Maar daarnaast is er ook een strandtoertocht(recreatierit) van 25 km en voor de liefhebbers van strand en duinen is deze toertocht een uitgelezen kans! De weersvoorspellingen zijn uitstekend waardoor het zand lekker berijdbaar wordt. Voorinschrijving voor zowel de race als de toertocht is mogelijk, en op de dag zelf betaalt u meer.

  Leuke prijzen

  Voor zowel de race als de recreatierit zijn er leuke prijzen te verdienen. De inschrijvingen voor de race van 40 km zijn tussen 8.30 en 10 u. De start van de race is om 10.30 uur. De inschrijvingen voor de toertocht is tussen 9.15 en 10 u. De gezamenlijke start van de recreatierit is om 10.35 uur, 5 minuten na de race wedstrijd.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 10 februari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.