>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 1e Sloeber MTB-Tocht in Clinge..

 • Vanaf het sportcomplex Malpertuus aan de Malpertuuslaan 7 te Clinge organiseren Marty Poppe en Serge Hoefnagels de 1e Sloeber MTB toertocht op 5 februari 2017.

  Uitpakken

  De organisatoren willen onmiddelijk groots en professioneel uitpakken. Naast de drie afstanden 30, 45 en 55 km is er ook aan de kids gedacht met een leuke route van 15 km waar alle kids gezamenlijk starten om 10 uur. De overige afstanden kunnen starten tussen 8 en 11 uur. Verder is er ook nog een gratis bewaakte fietsenstalling en een ruime bevoorrading onderweg. De EHBO en de verkeersregelaars staan ook bij drukke oversteekplaatsen om u veilig over te loodsen. De après=bike moet deze 1e editie succesvol afronden.

  Gratis foto's

  Tijdens deze tocht zal een fotograaf van MTB-You de deelnemers vereeuwigen als leuk aandenken. De foto's zijn een tweetal dagen later gratis te downloaden in het fotoalbum.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 04 februari 2017 om 13u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.