>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 22e editie Sirocco ATB toertocht..

 • Woensdrecht - Op zondag 26 november 2017 wordt alweer de 22e Sirocco ATB toertocht verreden vanuit Woensdrecht met start en aankomst bij café Non Plus Ultra aan de Grindweg 2.

  Familie Van de Klundert-De Crom

  Al vele jaren zijn de familie Van de Klundert-De Crom samen met de vele vrijwilligers en in samenwerking met Sirocco bikes uit Woensdrecht verantwoordelijk voor een van de mooiste ATB toertochten op de Brabantse wal. 

  Strava KOM

  Onderweg zijn er verschillende Strava segmenten waar deelnemers even hun beste tijd kunnen neerzetten. Deze Strava segmenten zijn aangeduid met speciale bordjes van begin tot eind en kunnen veilig worden bereden zonder gevaar voor anderen. Toch vragen wij om voorzichtigheid te bieden aan ieder die hierom vraagt, en met respect voor anderen uw poging(en) te wagen want het blijft uiteindelijk een toertocht, waarvoor dank! 

  Bevoorrading

  De bevoorrading is hier altijd om vn te smullen, als we tenminste de vele verhalen mogen geloven. Banaan, energierepen, suikerwafels, dorstlessers en thee zijn ruim voldoende aanwezig. Achteraf is er weer een leuke après bike en naast café Non Plus Ultra staan 3 vrijwilligers klaar om uw bike weer helemal schoon te maken.. 

  Meer info: Klik hier..

  Geplaatst door stijntest op 19 november 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.