>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 24e Midwinterveldtoertocht oogst op ervaring..

 • Gorssel - Het zal een editie worden waar mogelijk ook winterse buien wordt verwacht op 11 februari 2018.

  Ervaring

  WTC Gorssel organiseert deze veldtoertocht niet voor de eerste keer en kan met trots schrijven dat zij op ervaringen precies weten waar ze mee bezig zijn. Het zijn de opvallende details die deze toertocht zo bijzonder maakt. Hierdoor hebben zij ook de status van 'NTFU Klasiekker' gekregen. De respectvolle aandacht voor privé eigenaren en natuur mogen met recht worden vernoemd. De drie afstanden van 35, 45 en 55 km zijn dan ook met de nodige zorg uitgepijld. Deze toertocht brengt u langs de mooiste plaatsen in het Achterland...

  Starttijden

  Er kan worden gestart tussen 9 en 10.30 uur vanaf kantine LTC Gorssel aan de Flierderweg 1A. MTB-You adviseert u altijd om de websites van de organisatie of de NTFU goed te controleren op eventuele afgelastingen! 

  Hak


  Geplaatst door mghak op 10 februari 2018 om 13u30
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.