>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 2e Borculose ballentocht vrijdagavond 24 november..

 • Borculo - Op vrijdagavond 24 november 2017 organiseren TC De Berkelrijders uit Borculo de 2e Borculose avondtoertocht.

  Afstanden

  Het parcours is 17 km lang. Er kan worden gestart tussen 19 en 20.30 uur. Deelnemers die voor 20.30 uur hun rondje hebben afgewerkt kunnen een tweede ronde fietsen wat neerkomt op een afstand van 34 km. Een goede fietsverlichting is noodzakelijk en een helm is verplicht. Scan en Go van de NTFU is aanwezig. Leden van de NTFU betalen 7 euro en niet leden 9 euro. 

  Geef hier die bal..

  Het vertrek is aan de Ruurloseweg 51 te Borculo waar een bewaakte fietsenstalling is opgezet voor alle deelnemers. Iedere deelnemer krijgt bij inschrijving een polsbandje mee. Na de tocht kan het polsbandje worden ingeruild voor een heerlijke bal gehakt. Toon Hermans zou hebben gezegd, 'geef hier die bal'..

  Hieronder een leuk videoverslag van de eerste editie vorig jaar 2016.

  Geplaatst door mghak op 23 november 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.