>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 4e Nightbike te Nuenen..

 • Nuenen - Op 24 maart 2018 organiseren het team Power4kids de 4e nightbike.

  Voor Duchenne

  Het achterliggende doel van deze schitterende 4e nightbike is om geld in te zamelen voor Duchenne. Duchenne is nog steeds een vreselijke spierziekte bij kinderen waar veel geld voor nodig is om onderzoek te kunnen blijven uitvoeren zodat er ooit een medicijn kan worden ontwikkeld wat de ziekte af kan remmen of misschien wel helemaal genezen. Nogmaals, daarom is het noodzakelijk dat er fondsen worden opgezet waarvan team Power4kids er een is. 

  Vertrek en afstand

  De start is aan het paviljoen RSKV Sportpark Oude landen, Pastoorsmast 14 te Nuenen. Inschrijven kan vanaf 19.15 uur en het vertrek vindt plaats tussen 20 en 20.30 uur. Er is een prachtige MTB route uitgezet van 30 km.

  Vooraf inschrijven

  Inschrijving kost(voor Duchenne) 10 euro, maar als u vooraf inschrijft bespaart u 2 euro. Iedere deelnemer krijgt ook een zelfgemaakte Muesli.. Laat u verrassen op 24 maart te Nuenen!..
  Geplaatst door mghak op 17 februari 2018 om 19u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.