>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 6 uurs MTB Race van 't Zand (Alphen NB)

 • De MTB Race 6 uur, die zaterdag 9 september 2017 weer wordt georganiseerd aan ’t Zand in het Noord Brabantse Alphen, is de meest voldane manier om gesloopt te worden…

  Naast de bekende Acht van Chaam en enkele MTB toertochten hebben Recreatiepark ’t Zand en MTB team ’t Zand de handen ineen geslagen voor de organisatie van de MTB Race 6 uur van ‘t Zand.

  Voor de sportieve recreant of fanatieke wedstrijdrijder is er een 6 kilometer lang gevarieerd parcours uitgezet rond recreatiepark ’t Zand. Enkel met natuurlijke hindernissen, hoogteverschil, brede bospaden, singletracks en enkele zandstroken. Dit is ook het gebied waar in de winter de Nederlandse en Belgische veldrijders wekelijks hun conditie op peil houden.

  Men kan deelnemen in de categorieën solo, duo of teams van 4 personen. De start is om 11.00 uur en de finish is 6 uur later. De inschrijving is inmiddels geopend. Dit jaar zal er ook een fotograaf van MTB-You aanwezig zijn om alle deelnemers op de foto te zetten. Deze foto's zijn na afloop gratis te downloaden via ons online fotoalbum. Alle verdere info is te vinden op www.mtbtzand.nl.

   

  BRON: www.mtbtzand.nl
  Geplaatst door antondewolff op 03 augustus 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.