>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 'ALS' het licht uitgaat - Ledro4life, daar fietsen wij voor..

 • Eindhoven - 'ALS het licht uitgaat' is een vrij jonge organisatie, die voor de tweede keer deze ATB avond toertocht organiseren op 28 oktober 2017.

  Doelstellingen toertocht

  We weten dat er tegenwoordig meerdere toertochten worden georganiseerd voor een goed doel. Toch is deze toertocht weer iets anders, en met name de opbrengsten uit de inschrijvingen. De onkosten van het geheel worden gedragen door medewerkers en andere bronnen, waarna alle inkomsten indirect naar Ledro4life gaan, een stichting die zich inzet voor de ziekte ALS. Toch wel héél knap hoor.. 

  Ontstaan van de toertocht

  Deze 'avond ATB toertocht' is ontstaan door enkele toevalligheden. Het begon allemaal toe Driek Verdonk zich aanmelde voor een ATB en wandelevenement in de Dolomieten(Italië). Dit evenement is steeds in het voorjaar ten voordele van ALS en wordt georganiseerd door Ledro4life. Driek vroeg zich af waarom er niet een vergelijkbaar evenement kon worden georganiseerd in Brabant? Wat let je, vroeg men vanuit Ledro4life? Zij die Driek goed kenden, wisten dat er een nieuw evenement werd geboren, en zo geschiedde..

  Afstanden en inschrijvingen

  Sportpark de Hondsheuvels is die avond het crisiscentrum van het geheel. U vindt het sportpark aan de JC Dirkxpad 1 te Eindhoven. Er kan worden gestart tussen 19.30 en 20.30 uur voor 30 km avond mountainbikeplezier.. Omdat de volledige opbrengst naar voornoemd goede doel gaat, is de inschrijving iets meer dan dat u gewend bent, maar wel gerechtvaardigt. Voor 10 euro ga je met een goed gevoel ook weer huiswaarts, om na te genieten van een prachtig evenement te Eindhoven.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 26 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.