>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: 'Acht van Oost Brabant' zet Mill op zijn kop..

 • Op 5 maart 2017 wordt één van de meest uidagende ATB toertochten georganiseerd door T.W.C. Oost Brabant met start en aankomst bij Fitland te Mill. 

  Acht van Oost Brabant slingert

  De 8 van Ooost Brabant slingert zich door de bossen en omgeving van Mill. Uiteindelijk bepaald ieder voor zich hoe zwaar of licht zij deze uitdagende toertocht zullen aanvatten. Er zijn keuzes genoeg, want de te fietsen afstanden spreken voor zich. Maar liefst zes afstanden zijn door de organisatie uitgepijld. Men kiest dan voor 20, 40, 60, 80, 100 en ja zelfs 120 km. Wat nog unieker is, dat deze verschillende afstanden worden verreden op een parcours zonder dubbeling van de routes. Het prachtige uitdagende parcours slingert zich door vele bossen, het landelijke gebied van Gassel, Landerd, Mill, Wanroij en Sint Anthonis. 

  Wegtoertocht 

  Sinds 2015 kan men tijdens de '8 van Oost Brabant' ook starten met een heuse wegtoertocht. Rijdt je liever op 5 maart 2017 de 'de acht' op de weg? Dat kan dus ook, want er is een mooie route uitgezet over 80 km. Onderweg zullen de wegrenners de mountainbikers ontmoeten bij een éénzelfde bevoorrading. Men kan dan de ervaringen met elkaar daar delen onder het genot van verfrissingen en hapjes..

  MG Hak 
  Geplaatst door mghak op 20 februari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.