>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: BLAALDU'6 voor alle ongeneeslijke ziektes in de bres..

 • Bladel - Het begon allemaal met het inmiddels populaire 'Alpe D'HuZes' gebeuren rondom de strijd tegen kanker. Het is uitgelopen op een niet meer weg te denken 'Stichting Blaaldu'6' in Bladel die meer dan alleen maar fietsen is.

  Iedereen in Bladel telt

  De stichting zette zich oorspronkelijk in naar aanleiding van de ontwikkelingen op de deze populaire Franse berg. Inmiddels is de stichting zijn horizonten aan het verbreden en organiseert zij allang meerdere activiteiten ten voordele van 'alle personen met een ongeneeslijke ziekte' in Bladel. Zo is er bijvoorbeeld een muziek dag 'Bach en Broccoli' op de Floriaan wat wordt georganiseerd op 13 april 2018 waarbij alle bewoners van de Floriaan een dag kunnen genieten van de mooiste muziek. Bach en Broccoli zijn een muzikaal duo uit Oirschot die nostalgische liederen ten gehore brengen. 

  Wensen

  Een andere activiteit is het volbrengen van wensen. Vorig jaar zijn er drie wensen volbracht door de stichting. Sommigen vinden het weinig, maar men is steeds afhankelijk van stille sponsoren of geldschieters die het geheel financieel kunnen ondersteunen. Soms gaat het wat vlotter, maar soms ook stroef. Wensen van personen met een ongeneeslijke ziekte is zo geweldig om te zien, maar niet elke persoon loopt met zijn wensgedachte te koop. Daarom blijft de stichting erg actief met het organiseren van andere activiteiten die geld in het laadje brengen om wensen in vervulling te kunnen brengen.

  Mountainbike toertocht

  Op 2 april 2018(2e paasdag) organiseren zij een mountainbike toertocht waarvan de opbrengst integraal naar de stichting gaat. Het is een mountainbike toertocht die wordt verreden op een parcours van 13,5 km lang. U heeft de mogelijkheid om het parcours maar liefst zes keer af te leggen. Daarnaast is er nog een wandeltocht en een veldloop. U kan inschrijven of deelnemen tussen 9 en 14 uur aan de Tipmast 48A te Bladel.

  Meer info: Klik hier


  Geplaatst door mghak op 31 maart 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.