>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Bart Aernouts Classic 2017..

 • Op 24 september 2017 organiseren WTC De Pomp uit Essen reeds meer dan 25 jaar de Bart Aernouts Classic. Deze wielerclassic, die vertrekt vanuit Essen is verdeeld in een weg- en MTB toertocht.

  Wegtoertocht

  De wegtoertocht heeft 2 afstanden, 70 en 90 km en is onderverdeeld in een semi klasiekker en een lady fun classic. Voor een overzicht van de routes, klik hier. Starten kan, net als de mountainbike toertocht tussen 7.30 en 10.30 uur.

  Mountainbike toertocht

  Tegelijkertijd is er ook een mountainbike toertocht met prachtige routes doorheen het Grenspark aan zowel de Belgische als Nederlandse zijde. De passages bij Staartse heide  en Widertse duinen zijn een lust voor de MTB liefhebber. Men kan kiezen tussen 2 afstanden, 28 of 41 km en starten kan dus eveneens tussen 7.30 en 10.30 uur aan de Kerkstraat 62 bij het Parochiecentrum te Essen.

  Meer info: Klik hier


  Geplaatst door mghak op 19 september 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.