>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: De Draai Tour Classic op 30 juli 2017

  • Traditiegetrouw vindt op de tweede maandag na de Tour de France de Draai van de Kaai plaats te Roosendaal. 'De Draai' zoals dit wielercriterium al jaren in de volksmond wordt genoemd is sinds 1980 een 'na de Tour wegcriterium' met veel ambiance en gezelligheid ten top. Naast vele bekende namen uit de Tour de France, is er ook veel aandacht voor het dames- en jeugdwielrennen in het voorprogramma.

    Draai Tour Classic 2017

    Op zondag 30 juli 2017, de dag voor 'De Draai' is er een prachtig evenement aan het wielerspektakel toegevoegd. 'Draai Tour Classic' moet voor alle wielerliefhebbers een meerwaarde worden in het kader van bewegen en sport. Op zondag 30 juli is er dus ook een mountainbike toertocht met drie afstanden. Meer informatie via MTB-You Nederland vindt u hier.
    Geplaatst door mghak op 18 juli 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.