>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: ETF Elektro Techniek Race & MTB Tocht Lichtenvoorde..

 • Lichtenvoorde - Zondag 8 april 2018 organiseren WTC De Keitrappers uit Lichtenvoorde een 'Weg- en MTB toertocht'.

  Weergoden

  Het zat er al een tijdje aan te komen. De kriebels in de buik, de wisselvalligheden in het humeur, de (drift)buien en nog veel meer. Het moest er eens van komen dat het voorjaar zich van haar beste kant kon laten zien, dat de lente in Nederland voelbaar werd! Wel nu, dit weekend is het zover. Met temperaturen van rond de 20 graden wordt het morgen op 8 april een zomerse dag. Niet enkel voor de mountainbikers, die al dat gemodder en slijk wel hebben gehad, maar ook voor de liefhebbers van toertochten op de weg. De weergoden zijn De Keitrappers uit Lichtenvoorde dus wel heel goed gezind.

  Afstanden en start

  Beide toertochten starten vanaf het zwembad Meekenesch aan de Kerkhoflaan 5 te Lichtenvoorde. De MTB toertocht draagt de naam ETF Elektro techniek MTB tocht. Er zijn 4 afstanden uitgezet over 30, 40, 50 en 60 km mountainbike plezier. Er is ook een bewaakte fietsenstalling en de après bike is zoals gewoonlijk sfeervol. Voor de weg toertocht is gekozen voor één afstand, 107 km. De routes in GPX file of PDF zijn te downloaden vanaf de website van De Keitrappers.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 07 april 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.