>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: European Championship Bicycle Beachrace..

 • Den Haag - Op zondag 10 december 2017 wordt het EK Bicycle Beachrace gehouden in Scheveningen.

  Recreanten en wedstrijd

  De start van de wedstrijd is in Scheveningen en verloopt volledig over het strand richting Katwijk waar de renners keren om terug richting Scheveningen te fietsen. Dit rondje wordt tweemaal verreden waarbij de totale afstand uitkomt op 54 km. Sinds enkele jaren organiseert de KNWU een strandracecompetitie wat er toe leidde dat het eerste EK vorig jaar in 2016 plaatsvond te Scheveningen. Dit werd zo een groot succes dat Scheveningen het in 2017 opnieuw mocht organiseren. Naast de wedstrijd is er in 2017 ook ruimte gemaakt voor de mountainbikeliefhebber en kunnen zij één ronde(27 km) of twee ronden(54 km) rijden van Scheveningen naar Katwijk en weer terug over het strand. 

  Start en inschrijvingen


  Dit evenement vindt plaats tussen 8 en 14 uur in Scheveningen-Bad(Den Haag). Voorinschrijven kan via dit formulier. Recreanten aan de 27 en 54 km kunnen ook vooraf inschrijven via het voormelde inschrijvingsformulier. Inschrijven op de dag zelf kan ook, maar LET OP, er zijn slechts een beperkt aantal deelnemers recreatief toegelaten, dus ter plaatse inschrijven is een risico dat het vol geboekt is..

  Hak
  Geplaatst door mghak op 20 november 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.