>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Geen tanks op Tankenberg..

 • Op 8 januari 2017 hoeft u geen schrik te hebben dat u tanks tegenkomt op de Tankenberg te Oldenzaal. Hoewel de naam anders doet vermoeden heeft het niets te maken met tanks, maar met een legende aan het begin van de jaartelling. Enfin, google maar en u komt zeker meer te weten over het hoogste punt(80 meter) uit de streek van Oldenzaal. Op deze dag rijden er wel in overleg met de natuurbeheerders van Natuurmonumenten mountainbikers en veldrijders naar boven. 

  Maarten Nijland Classic


  Deze ATB toertocht heeft de naam verkregen van de ooit zo beloftevolle renner Maarten Nijland uit de stal van de Oldenzaalse Wielerclub. Maarten heeft helaas na enkele succesvolle jaren in 2008 vroegtijdig zijn carrière moeten beëindigen wegens vernauwde bloedvaten. 

  Startlocatie en parcours


  Het parcours is selectief in overleg met de natuurbeheerders uitgezet en verloopt via de eerder vermelde Tankenberg, Paasberg en het Haagse bos. De startlocatie is aan de oude Almeloseweg 1 bij het clubgebouw van de Oldenzaalse Wielerclub te Oldenzaal. Er kan gestart worden tussen 8:30 en 10 uur.

  Meer info: Klik hier 

  MG Hak
  Geplaatst door mghak op 02 januari 2017 om 00u30
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.