>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Gert-Jan Theunisse / Stevens bikes Classic..

 • Traditiegetrouw is op 30 april 2017 de Gert-Jan Theunisse/Stevens Bikes Classic de opening voor de Sforz Continental MTB Marathoncup 2017.

  MTB toertocht 2017

  Zoals ieder jaar zal er ook in 2017 wederom een MTB toertocht worden verreden. Er zijn hiervoor 2 afstanden uitgepijld, 25 en 40 km. Voor beide afstanden kunt u starten tussen 8 en 9 uur. Let wel op, er is vanaf 9.45 u een omleidingsroute voorzien in verband met de MTB wedstrijd.

  Nieuwe inschrijvings- en startlocatie

  In 2017 zal er een ten opzichte van voorgaande edities een nieuweinschrijvings- en startlocatie voorzien zijn. Het adres is Weijer 10, 5763 J Milheeze.

  Wedstrijden

  Voor de wedstrijden was voorinschrijven verplicht. Dit kon via de de website van de organiserende vereniging. De voorinschrijvingen zijn inmiddels gesloten! Een kort overzicht van deze classic is hier te lezen.

   
  Geplaatst door mghak op 25 april 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.