>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Heide, stuifduinen én wielerfaciliteiten..

 • Het nieuwe wielerseizoen zal meer dan behoorlijk van start kunnen gaan in de gemeeente Woensdrecht. 

  Regionaal opleidings- en trainingscentrum voor wielersport

  In maart 2017 is het streven van de gemeente Woensdrecht om een heus regionaal opleidings- en trainingscentrum voor de wielersport te realiseren. Dit centrum moet achter het bestaande Zuidwestcollege komen te liggen. Hiervoor zal wel een groot gedeelte van het bestaande naaldbos moeten wijken. Maar, het is geen oorspronkelijk naaldbos, want het zijn ooit productiebossen geweest. De oorspronkelijke grond bestond uit stuifduinen met her en der verspreid een loofboom. Dit komt in het plan van de gemeente en het ontwerp goed uit. Nu krijg je pas echt goed te zien hoe heuvelachtig het hier altijd al is geweest. De natuurlijke structuur wordt dan ook zoveel mogelijk behouden tijdens de uitvoeringswerken.. 

  Aandacht voor mountainbikers

  Er komt ook veel aandacht voor mountainbikers en men is al bezig met de invulling vanuit natuurbeheerders, gemeente en eigenaren om een MTB route doorheen Woensdrecht uit te zetten. Deze MTB- route zou dan aansluiting krijgen over de grens met België. Wilt u meer weten en zien over dit uniek project in Woensdrecht? Binnenkort gaat MTB-You Benelux op bezoek bij het college van Burgemeesters en Wethouders. Blijf ons bezoeken, zodat u binnenkort zelf de korte docu 'Woensdrecht - wielergemeente' hier kunt bekijken..

  MG Hak
  Geplaatst door mghak op 21 februari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.