>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Herperduin Classic 3 September 2017

 • De MCO Herperduin Classic is dé aftrap van het MTB toertochtseizoen. Op zondag 3 september is het in Herperduin, met zijn stuifduinen, bossen en vennen, het prachtige decor van deze nieuwe MTB toertocht.

  Aan de afstanden van 24, 42 en 57 km kan iedere mountainbiker (m/v) deelnemen, van de jongste mountainbikertjes tot de gevorderde mountainbiker. Vergis je niet in de afstand, want door de vele kilometers singletrack en de hoogtemeters zijn de routes uitdagender dan de afstanden doen vermoeden.

  Bij de finish is er een gezellig terras en heb je de mogelijkheid om de laatste loodjes van de 24 uurs wedstrijd van Bike Festival Brabant mee te maken.

  Ook de kinderen worden niet vergeten, voor hun is er een dikke banden race en Kids & ride. Een leuk uitje voor het hele gezin. De organisatie is in handen van Mountainbikeclub Oss, in samenwerking met Bike Festival Brabant. Een deel van de opbrengst gaat naar de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Voor NTFU leden is het inschrijfgeld 4 euro, niet leden betalen 6 euro.

  Deelname voor de jeugd tot en met 16 jaar is gratis.

  Kijk voor meer info op http://www.bikefestivalbrabant.nl
  Geplaatst door antondewolff op 10 juli 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.