>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Herwerden Kiwanis Challenge..

 • Zo, dit is een hele mond vol! 'Herwerden Kiwanis Challenge' en dat zou betekenen??

  MTB veldtoertocht

  In ieder geval betreft het hier ook de Zuid-Hollandse MTB veldtoertocht te Zoetermeer op 8 oktober 2017, waar men ook exclusieve bikes kan testen. Maar, neem zeker familieleden mee, want tijdens deze veldtoertocht zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven. Oké, even terug naar het begin, en wat betekent de titel nu weer? Waar staat deze organisatie voor? Wees gerust, het één is een bijzonder nobel en goed doel die kinderen in een achterstandpositie een helpende hand toe reiken, en het ander is een commerciële fietsenhandel met het HART op de juiste plaats. Kijk eens op deze website, en alles wordt jullie duidelijk. Terug naar de Veldtoertocht van aanstaande zondag, want daar gaat het hier tenslotte ook nog om. De organisatie heeft twee prachtige off-road(90%) parcours uitgezet in de omgeving van Zoetermeer, te weten 24 en 48 km door prachtige natuurgebieden.

  Inschrijvingen


  Ayers Rock, het attractiepark in het Zoetermeerse Buytenpark staat garant voor een geweldige dag op sportief vlak. Vanaf de Buytenparklaan 14 kan worden gestart tussen 10 en 11 uur. Om het goede doel een extra duwtje te geven, vraagt de organisatie een ietsie hoger inschrijvingsbedrag dan normaal, maar dat vinden wij van MTB-You te verwaarlozen... 
  Meer info: Klik hier..

  Hak
  Geplaatst door mghak op 04 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.