>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Kriskras door een prachtig natuurgebied..

 • Emst 2017 - Op zaterdag 21 oktober 2017 organiseren de wielervereniging 'Houdt de ketting strak'(hdks.nl) de jaarlijkse 'Gisola Emster veldtoertocht'.

  Vernieuwd parcours

  In 2016 namen ruim 1000 deelnemers deel aan deze toertocht, waarvan een groot deel het 'één van de mooiste tochten' uit de omgeving vonden. De organisatie laat via een persbericht weten dat de toertocht en het parcours in 2017 geheel is vernieuwd. Deze tocht kreeg in 2016 van MTB-You een verdiende 9, wat toch een aardig hoog cijfer was... Ook de NTFU was van mening dat de tocht een hoge waarde had, en verbond het predicaat 'Klassieker' aan de toertocht. Het wordt een mooie tocht, die kriskras door een prachtig natuurgebied zal worden verreden, aldus de organisatie.

  Starttijden en afstanden

  Er zijn 3 afstanden, 30, 45 en 60 km. en er kan worden gestart tussen 9 en 10.30 uur. Starten op de 60 km is tot maximaal 10 uur. Op deze tocht is het mogelijk om voor in te schrijvn via de website van HDKS. Voor niet leden is het bedrag bij voor inschrijven 5 euro, en op de dag zelf 6 euro. NTFU leden betalen 4 euro. 

  Meer info: Klik hier..
  Geplaatst door mghak op 16 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.