>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: LACO is 'the place to be' dit weekend..

 • Misschien zegt de naam LACO u niets, maar alles wordt u duidelijk wanneer jullie deze korte aankondiging eenmaal hebben gelezen...

  6e editie van de MTB-Toertocht

  Alweer voor de 6e keer organiseren TC De Grensrijders uit Ossendrecht hun MTB toertocht te Hoogerheide. Het vertrek was altijd vanuit het gemeentelijk zwembad aan de sportlaan 4 te Hoogerheide. Wel, dat is nu niet anders, enkel de naam van het zwembad is gewijzigd. Sinds de privatisering van dit prachtige zwembad is de naam nu veranderd in 'LACO zwembad Hoogerheide'. Het vertrek is zoals vanouds aan de sportlaan 4 in Hoogerheide, waar ook de inschrijvingen zijn voor 4 ATB afstanden. TC De Grensrijders hebben voor de kids een prachtig parcours van 20 km gereserveerd. Verder zijn er 25, 35 en 45 km door een prachtig natuurgebied te fietsen. Wie de streek van Woensdrecht een beetje kent, weet dat off-raod fietsen hier een lust is voor de liefhebber.

  Meer info: Klik hier..  

  Hak
  Geplaatst door mghak op 03 oktober 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.