>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Limburg Epic 2017.. AFGELAST!!

 • De organisator laat weten dat het evenement op 9 juli niet doorgaat. Misschien een nieuwe datum in augustus/September 2017 ?

  Nee, helaas dit evenement staat niet in onze kalender. Het is dan ook geen toertocht, maar een uitdaging voor zij die van extremen houden, tenzij je Mathieu van der Poel heet natuurlijk. Op 9 juli 2017 kun jij de eerste finisher ooit worden..

  Verwacht aantal deelnemers

  Na enig zoekwerk ben ik erachter gekomen dat in 2016 deze barre tocht voor het eerst werd georganiseerd. Maar, door de overvloedige regen, die een dag vooraf het gebied tijsterde heeft niemand de eindstreep gehaald op de dag zelf. Omdat het hier om 'uitersten' gaat worden er dan ook niet veel deelnemers verwacht. Vorig jaar melden er een zestigtal deelnemers zich aan, waarvan er maar 10 vertrokken. Geen enkele deelnemer haalde de eindstreep en de meesten stranden op 60 km. Hoeveel kunnen er in 2017 worden verwacht?

  Website

  Het is voor mij toch vreemd dat deze tocht wordt aangekondigd via een Oostenrijkse .AT server en website. Volgens ons opsporingswerk zou achter dit evenement ene Rob Meeuwessen schuilgaan. Helaas kunnen we geen contact krijgen met de organisator. Mocht hij dit lezen, stuur dan even een mail naar info@mtb-you.be tav Guy, waarvoor dank bij voorbaat.

  Start en finish

  Toch wordt op de website, en zelfs in het Nederlands de startlocatie en starttijd vermeld. Hoe mystrieus het er ook allemaal mag uitzien, maar waarschijnlijk kun je inderdaad via een e-mail de GPS track bekomen. Oja, de deelname is gratis.. Veel succes!

  Externe links: Klik hier en hier

  Guy
  Geplaatst door mghak op 21 juni 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.