>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: MTB Zuidwolde en Jo Muller onafscheidelijk paar..

 • Zuidwolde - Op 25 maart 2018 wordt alweer door MTB Zuidwolde de Jo Muller MTB toertocht georganiseerd. 

  Permanence

  Aan het Sportlaantje 4 bij het voetbalterrein van Zuidwolde kan worden gestart tussen 9 en 10 uur voor werkelijk drie mooie MTB afstanden van 20, 40 en 60 km. De routes zijn gegarandeerd voor 75% onverhard en er kan worden gereden via leuke singeltracks, bossen, veldwegen en af en toe een stukje kort, maar wel pittig de quadriceps op spanning zetten. De weersvoorspellingen zijn redelijk gunstig en de voorspelde nattigheid, als die er komt, zou in de namiddag vallen. De kosten voor deelname zijn 7 euro en voor leden van de NTFU 5 euro. 

  Onafscheidelijk

  Jo Muller is een bekende Zuidwoldernaar die de toertocht voor de 8e editie wederom mee helpt uitzetten tezamen met MTB Zuidwolde. Echter, de toertocht heeft al een veel langere traditie. Het is door de komst van MTB-Zuidwolde dat er uiteindelijk besloten werd om de toertocht te adopteren en zo werden Jo Muller en MTB-Zuidwolde een onafscheidelijk paar. De naam van de toertocht is dan ook een regelrecht eerbetoon aan een man die zijn woorden met veel plezier in daden omzet..

  Hak

  Geplaatst door mghak op 24 maart 2018 om 12u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.