>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Michel voor Duchenne..

 • Op 8 april 2017 staat Middelharnis in het teken van 'Duchenne'.

  Duchenne

  De spierziekte Duchenne terft vooral mannen, waarvan de gemiddelde levensverwachting tussen de 30 en 35 jaar ligt. Niet fraai, maar dat was enkele jaren geleden wel anders, want toen lag de gemiddelde levensverwachtig tussen de 25 en 30 jaar. Dat het nu iets beter gaat met de levensverwachting hebben we te danken aan mensen zoals Michel van Doorn en andere vele vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten voor onderzoek naar deze verschrikkelijk spierziekte. 

  Michel voor Duchenne

  Michel Van Doorn doet mee aan een zevendaagse mountainbike tocht 'Duchenne Heroes'vanuit het zuiden van Duitsland naar Nederland. Hij zal dan per dag 100 km mountainbiken. Tijdens deze zware beproeving worden sporters zoals Michel gesponsord en zij doneren het geld en opbrengsten naar Duchenne. De mountainbike toetocht die Michel organiseert vanuit Middelharnis heeft weliswaar geen afstand van 100 km, maar met 10, 20 en 30 km kun je al een heel eind kiezen op het eiland Goeree-Overflakkee. Er kan worden ingeschreven en gestart tussen 9.30 en 15 uur bij Brasserie Dok 16 aan de Westerschelde 16A in Middelharnis. De opbrengsten van deze toertocht gaan integraal naar de spierziekte Duchenne, dus zijn extra donaties altijd welkom.. 

  Meer info: Klik hier

  MG Hak 
  Geplaatst door mghak op 05 april 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.