>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Neisimmer ATB Marathon 16 september afgelast

 • Tot grote spijt is de Neisimmer ATB Marathon voor komende zaterdag, 16 september, afgelast.
  Door de hevige regenbuien en de eerste najaarsstorm van vandaag 13 september is het niet verantwoord om in grote getale door de bossen te fietsen en dus de tocht door te laten gaan.
  Dit zal gevaarlijke situaties op kunnen leveren en onevenredig veel schade aan de natuur en het parcours toebrengen. Zo maken wij o.a. gebruik van de MTB route Beetsterzwaag en ook zij verzoeken ons de route niet te gebruiken (https://nl-nl.facebook.com/MTBrouteBeetsterzwaag). Om alternatieve routes zoals op foto te voorkomen, dit is vooral om de landeigenaren tevreden te houden. Deze vinden het niet leuk dat onze paden steeds breder worden dan de aangelegde paden.
  De organisatie vraagt daarom begrip voor de situatie en hopen jullie op de eerstvolgende tocht, de Ald Djip Veldtoertocht op zaterdag 4 november, weer te kunnen verwelkomen.
  Tochtcommissie Neisimmer ATB Marathon
  Tot grote spijt is de Neisimmer ATB Marathon voor komende zaterdag, 16 september, afgelast.

  Door de hevige regenbuien en de eerste najaarsstorm van 13 september is het niet verantwoord om in grote aantallen door de bossen te fietsen en dus de tocht door te laten gaan.

  Dit zal gevaarlijke situaties op kunnen leveren en onevenredig veel schade aan de natuur en het parcours toebrengen. Zo maakt de organisatie o.a. gebruik van de MTB route Beetsterzwaag en ook zij verzoeken de route niet te gebruiken (https://nl-nl.facebook.com/MTBrouteBeetsterzwaag). Dit om alternatieve routes zoals op foto te voorkomen, dit is vooral om de landeigenaren tevreden te houden. Deze vinden het niet leuk dat de paden steeds breder worden dan de aangelegde paden.

  De organisatie vraagt daarom begrip voor de situatie en hopen jullie op de eerstvolgende tocht, de Ald Djip Veldtoertocht op zaterdag 4 november, weer te kunnen verwelkomen.

  Tochtcommissie Neisimmer ATB Marathon   
  Geplaatst door Jackvanlommel op 14 september 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.