>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Nieuwe locatie voor City mountainbike toertocht..

 • Roosendaal - Het ziet er naar uit dat op 18 maart 2018(dit weekend) de Kaaimannen uit Roosendaal een koude editie van de City mountainbike toertocht tegemoet gaan. 

  Weersvoorspelling

  Als we de weermannen mogen geloven dan zal de temperatuur vanaf vrijdag en in het weekend ver onder nul zakken. Met een stevige oostenwind zal het dan ook extra koud aanvoelen. Zondag verwacht men zelfs wat sneeuwval, maar of die ook in het zuiden zal neerstrijken is nog maar de vraag? De tempraturen zullen dan zondag overdag nauwelijks boven het vriespunt uitkomen. 

  Uniek

  Het parcours van deze unieke toertocht wordt verreden door plaatsen in en rond de bebouwde kom van Roosendaal. Lat u niet misleiden door de naam 'city', want wie dacht veel asfalt te krijgen heeft het mis. Men komt op verrassende onverharde plaatsen waar men niet zomaar dacht te kunnen komen. Deze toertocht is zeker niet voor watjes, laten de Kaaimannen ons weten. Met de weersvoorspellingen in het vooruitzicht zelfs extra zwaar. 

  Nieuwe startlocatie

  De nieuwe startlocatie is vanaf 2018 op het nieuwe WielerExperience te Roosendaal(sportpark Red band) aan de Buijenstraat 14, waar kan worden gestart tussen 8 en 10 uur. Inschrijving kost 5 euro voor 36 of 50 km mountainbiken.

  Hak
  Geplaatst door mghak op 15 maart 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.