>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Nieuwe startlocatie voor 14 in 't uur..

 • De MTB toertocht die jaarlijks wordt georganiseerd door Roparun Team 14 in 't uur uit Bergen op Zoom heeft op 22 januari 2017 een andere vertreklocatie. Werd er voorgaande jaren nog gestart vanuit Hoogerheide en bergen op Zoom(2016), dit jaar verhuist de organisatie naar Huijbergen. Vanaf Café Trapke op aan de 'weg naar Wouw' wordt het startsignaal gegeven voor een daverende 30 of 50 km ATB toertocht.

  Roparun
   
  Voor diegenen die het nog niet wisten, Stichting 14 in 't uur is een Roparun team wat zijn tegoeden en opbrengsten schenkt aan de ROPARUN. De overkoepelende Stichting ROPARUN zet zich in voor onderzoek naar allerlei vormen van kanker. Ieder jaar organiseren zij een estafettemarathon van Parijs naar Rotterdam.

  Meer info: Klik hier 
  Geplaatst door mghak op 16 januari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.