>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Nightride krijgt vervolg te Mééls..

 • Meijel - TWC De Vélo zou u misschien kunnen misleiden met de benaming, en dat u aan België doet denken? Niets is minder waar, want deze tour wielerclub komt uit Meijel of Mééls(dialect) in Nederlands Limburg en organiseren de tweede editie van 'Méél by Night'. 

  Historische 2e editie

  En toch, ondanks wat wij hier bovenvermeld als ludiek aanschouwden, gaat er wel degelijk in een ver verleden te Mééls een Belgisch/Franse geschiedenis schuil. Tijdens de Franse tijd in Nederland hoorde Meijel bij België. Dus hierdoor komt het dat nog steeds de benaming 'vélo' wordt gebruikt in plaats van fiets. Vorig jaar vond de eerste editie plaats die door de ruim 160 deelnemers als zéér geslaagd werd genoemd. Vooral het randgebeuren, parcours, de sfeer en de gezellige après bike kregen veel bijval. Meijel hoopt dat op 16 december 2017 de tweede editie net zoveel in de smaak valt bij de deelnemers als in 2016. Er wordt alles aan gedaan om er een spetterende tweede editie van te maken. Iedere deelnemer krijgt na deze avond toertocht een gratis drankje aangeboden.

  Route Méél by Night


  Er is een prachtige route uitgezet voor mountainbikers in de wijdse omgeving van Mééls. De afstand is om en bij de 37 km, en dat is voor een Nightride meer dan behoorlijk. Ervaren mountainbikers hebben gekozen voor leuke speelse singeltracks die worden afgewisseld met leuke diverse doorkomsten. Inschrijven en starten kan tussen 19 en 20 uur vanaf de dorpsstraat 19 bij 'De Heere van Meijel'...

  Hak


  Geplaatst door mghak op 16 december 2017 om 12u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.