>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Opwarming voor Parijs-Roubaix bij de Keitrappers..

 • Op zondag 9 april 2017 kunnen de mountainbikers als ook de liefhebbbers van Parijs-Roubaix zich in de voormiddag opwarmen bij de Keitrappers uit Lichtenvoorde. Die dag organiseren WTC Keitrappers hun mountainbike toertocht.

  Weg en MTB keuze

  Er kan worden gekozen voor een wegtoertocht of een mountainbike toertocht. Voor beide tochten kan men inschrijven tussen 9 en 10.30 uur. De wegtoertocht kent een afstand van 106 km. Voor de mountainbiketoertocht kan gekozen worden uit 3 afstanden, 30, 40 of 50 km. Deelnemers jonger dan 16 kunnen gratis deelnemen.

  Twee startplaatsen

  Er zijn twee startplaatsen voor de mountainbiketocht. Kijk hiervoor even van tevoren op de website van de Keitrappers. Zowel in Lichtenvoorde als Beltrum kan worden gestart. 

  Meer info: Klik hier 
  Geplaatst door mghak op 06 april 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.