>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Schoondijke moet nog steeds wennen aan de datum..

  • Schoondijke - Op 28 januari 2018 organiseren trimclub 'Freewheel '79' hun jaarlijkse veldtoertocht.

    Gewenning

    Er kan worden gestart vanaf de voetbalvelden de Molenkreek aan de Tragelwest 30 tussen 8.30 en 11 uur. Leden van de NTFU betalen slechts € 3 en niet leden € 3,5, wat met recht 'economische prijzen' kan worden genoemd. Het parcours, met drie afstanden 25, 35 en 45 km is tussen de omgeving van Breskens en Hoofdplaat in Zeeuws Vlaanderen afwisslend te noemen, waar sommige dijken aan de Westerschelde voor de nodige veneinige klimmetjes kunnen zorgen. De enkele bosgebieden in de wijde omgeving geven de de deelnemers af en toe de gelegenheid om de nodige singeltracks te berijden. Verder zijn er vooral landwegen gecombineerd met enkele pittige veldwegen, die omwille van de langdurige regen van de afgelopen maanden zwaar zullen aanvoelen. De editie van 2018 wordt een echte mountainbike toertocht. Het is voor de organisatie nog steeds even wennen, doordat de vorige editie in 2017 zo een groot succes werd en toen op 29 januari werd verreden. Met dit gegeven in het achterhoofd is 29 snel geschreven, maar voor alle duidelijkheid het is dus op zondag 28 januari 2018 en hopelijk dan weer een groot succes..

    Hak


    Geplaatst door mghak op 25 januari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.