>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Singeltracks ŕ volonté te Uden..

 • Zondag 28 januari 2018 wordt te Uden de Udense ATB toertocht verreden. TTV Uden staat dan weer garant voor een onvergetelijke ochtend.

  Stormweer

  Ook voor de TTVU was het even afwachten wat de aangerichte schade in de natuur zou zijn na de storm van vorige week donderdag? Gelukkig waren er vele vrijwillige handen van de club die alle onvolkomenheden met de natuurbeheerders mee hebben opgelost. De vrijwilligers deden er alles aan om de toertocht van aanstaande zondag niet in gevaar te brengen. Enkel, de 'hel van Loosbroek' is niet toegankelijk en komt te vervallen vanwege teveel schade. Zoals men in Friesland zegt en schrijft, het 'et giet oan'... In Uden

  Afstanden en starttijden


  Er is gekozen voor vier leuke afstanden waar elke moutainbiker van kan genieten op haar/zijn eigen niveau. Er kan worden gekozen uit 21, 33, 42 en 57 km. Starten kan tussen 9 en 10 uur vanaf de Bedafseweg 22 te Uden. Scan en Go van de NTFU is aanwezig en leden betalen slechts 4 euro. De jeugd tot en met 15 jaar kan gratis deelnemen. Het land van 'Uden, Oss, Bernheze en Landerd' verwelkomen u namens TTV Uden..

  Hak


  Geplaatst door mghak op 23 januari 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.