>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Stichting MTB & More op de goede weg..

 • Almere - In 2017 werd de stichting MTB & More opgericht in Almere. Op 10 maart 2018 organiseren zij opnieuw de jaarlijkse Duin MTB Beach Classic toertocht.

  Doelstelling

  De stichting heeft tot doel het realiseren en beheren van mountainbike routes en/of parcours. In samenwerking met Staatsbosbeheer, gemeente en Provincie wil de stichting op een verantwoorde en veilige manier uitdagende mountainbike routes uitzetten. Het constructief overleg heeft al geleid tot twee uitdagende bewegwijzerde mountainbike routes in de omgeving van Almere.

  Duin MTB Beach Classic

  Deze MTB toertocht zal u aangenaam verrassen. Duinen en stranden worden afgewisseld met prachtige vergezichten over de polders. Er is één ronde uitgezet van 20 km die de deelnemers twee keer rijden. Zo krijg je een afstand van 40 km. Er is bevoorrading en voor wie wil is er de mogelijkheid om je fiets af te spuiten na de toertocht. De 'après bike' zal u aangenaam verrassen bij Marina Muiderzand. Zij staan ook garant voor de fantastische bevoorrading.

  Hak

  Geplaatst door mghak op 08 maart 2018 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.