>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Tweede plaats voor Karen Brouwer in Andalucia Bike Race

 • Een sterke race van Karen Brouwer in de tweede etappe van de Andalucía Bike Race wordt vandaag beloond met de tweede plaats. Een mooie opsteker nadat Brouwer het gisteren in de proloog lastig had op de steile beklimmingen en als tiende eindigde. 
   
  ‘Rond Cordoba stond er vandaag een etappe op het programma van 80 kilometer. Na een lange vlakke aanloop zat ik bij de eerste klim meteen vooraan en lekker in mijn ritme. Dat kon ik de hele race goed vol houden al maakten ik een paar foutjes in de laatste afdaling naar de finish. Mooi om hier op het podium te staan en ik ga zeker proberen dat nogmaals te doen.’, aldus Brouwer.
  Een sterke race van Karen Brouwer in de tweede etappe van de Andalucía Bike Race wordt vandaag beloond met de tweede plaats. Een mooie opsteker nadat Brouwer het gisteren in de proloog lastig had op de steile beklimmingen en als tiende eindigde.  

  Rond Cordoba stond er vandaag een etappe op het programma van 80 kilometer. Na een lange vlakke aanloop zat ik bij de eerste klim meteen vooraan en lekker in mijn ritme. Dat kon ik de hele race goed vol houden al maakten ik een paar foutjes in de laatste afdaling naar de finish. Mooi om hier op het podium te staan en ik ga zeker proberen dat nogmaals te doen., aldus Brouwer.


  Persbericht: andaluciabikerace.com   


  Geplaatst door Jackvanlommel op 01 maart 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.