>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Veldtoertocht 'De Pedaleur' werkt aan veiligheid en vernieuwing..

 • Op 22 januari 2017 wordt de veldtoertocht van R&TC De Pedaleur verreden te Middelbeers(Oirschot). De organisatie legt de lat hoog dit jaar.

  Extra vrijwilligers en EHBO-ers

  Al vele jaren wordt deze veldtoertocht georganiseerd, en steeds met redelijk succes. De omgeving van Middelbeers is dan ook één en al een prachtig natuurlandschap. Wie de omgeving van Oirschot een beetje kent, weet dat daar mountainbiken en echt genot is. De Pedaleur kijkt steeds naar opmerkingen en kritische geluiden uit het verleden, en gaat daarmee steeds ieder jaar aan de slag. Zo zullen er dit jaar extra seingevers worden ingezet bij gevaarlijke oversteekplaatsen. Veiligheid voor onze deelnemers staat voorop, laat de organisatie weten. Wij trekken ons elke vorm van opbouwende kritiek aan, en doen daar altijd wat mee, gaat men resoluut verder. Er zullen ook extra EHBO-ers worden ingezet om sneller te kunnen helpen, mocht dit nodig zijn natuurlijk. We hopen dat er geen ongelukken plaatsvinden en dat hopen de EHBO-ers ook.

  Nieuwkomers of beginners zeer welkom

  De organisatie rekent erop dat er vele nieuwkomers of beginners zullen kiezen voor Middelbeers, en ze zullen versteld staan van het gebied hier. Diegenen die hier al meermaals hebben gefietst, weten dat het spectaculair kan zijn op 22 januari aanstaande.

  Gratis deelname

  Jongeren onder de 16 jaar mogen gratis deelnemen aan onze tocht. Verder is de inschrijving 1 euro goedkoper als je lid bent van de NTFU. € 4 via Scan and Go en € 5 als je geen lid bent. De Pedaleur wenst iedereen van harte welkom op 22 januari 2017 te Middelbeers! 

  Meer info: Klik hier

  Geplaatst door mghak op 19 januari 2017 om 17u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.