>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Vergeet de wekker(s) niet..

  • Deurne - Op zondag 24 december 2017 wordt het gegarandeerd een dolle boel tijdens de ATB toertocht van TC De Wekkers.

    Kom op, eruit en er op uit

    Het is een slogan die voor altijd zou blijven hangen in Deurne. Enkele liefhebbers van wielrennen trokken er in de beginjaren 1970 vaak in groepsverband op uit. Soms oversliep iemand zich wel eens, en dan werd er vaak gekscherend bovenstaande slogan gebruikt. Het duurde dus niet lang of de groep werd een wielervereniging en gezien deze slogan een ludieke verwijzing was naar 'op tijd je wekker zetten', was de verenigingsnaam van de toerclub al snel gevonden. Sind 1973 mag deze vereniging zich wielertourclub De wekkers vernoemen. Duidelijker kan het niet zijn. Het toeval wil, dat niemand sinds die periode zich nog oversliep. Blijkbaar zit de wekker nu bij elk lid geestelijk zodanig in het brein gegraveerd van de fietsliefhebber. En toch, voor de zekerheid wil MTB-You voor 24 december 2017 alle andere mountainbikeliefhebbers oproepen met het volgende; VERGEET DE WEKKER(S) NIET..

    Hak


    Geplaatst door mghak op 18 december 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.