>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: WTC Molenrijders uit Wouw presenteren..

 • De Molenrijders uit Wouw presenteerden in januari 2017 hun documentaire 'Mountainbiken in Wouw'. 

  Mooi aandenken

  'We wilden eens wat anders doen tijdens de 8e editie in 2016, en het is ook leuk om telkens weer eens terug te kijken. Soms zie je dingen in een beeldweergave die je normaal vergeet en deze documentaire is daarin weer een leuk hulpmiddel', vertelt Marc Meeusen van WTC De Molenrijders ons. 

  Jubileum in 2017

  In 2017 bestaat de vereniging 45 jaar(Sinds 1972) en dat willen de Molenrijders uitgebreid gaan vieren. Er ligt een concept klaar om dit jaar een fietstocht 'Luxemburg - Wouw' te organseren. Enkele jaren terug is de beruchte tocht Luxemburg - Sprundel ter ziele gegaan en de Molenrijders willen deze tocht nu nieuw leven inblazen. Natuurlijk zal de tocht dan eindigen in Wouw. Er kunnen dan vier afstanden worden gefietst, 325, 235, 145 en 60 kilometers. Het zal een hele klus worden en afhangen van de leden of het allemaal doorgang kan vinden dit jaar. Voor 12 februari 2017 moeten we zowat alles hebben geïnventariseerd en daarna zullen we beslissen of het zowel praktisch als financieel haalbaar is in het jubileumjaar..  Mountainbiken in Wouw door mg-video
  Geplaatst door mghak op 09 februari 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.