>
Volg ons op facebook Volg ons op twitter

Nieuws: Waar heb ik dat meer gehoord? Grolloo..

 • Grolloo.. Het klink bij mij redelijk bekend in de oren, en ik zit er een poosje over na te denken. Plots schiet het mij weer te binnen, en natuurlijk de nieuwe gemeente van Johan Derksen van het TV programma Voetbal Inside. Ik kijk dan ook met veel plezier uit naar de maandag- en vrijdagavond. Er mag gebeuren wat er wil, ik plan die avonden geen afspraken. 

  Mountainbiken voor het KWF


  Op 2 april 2017 wordt wederom de de Kamrad MTB toertocht verreden te Grolloo. De toertocht wordt georganiseerd te voordele van de stichting Kankerfonds. De kans dat je Johan Derksen tegen het lijf loopt zal wel miniem zijn denk ik. Maar de kans dat je een geweldige ochtend beleefd is velen malen groter. De organisatoren van TFC 't Kamrad uit Assen hebben er voor gezorgd dat er een schitterend en gevarieerd parcours is uitgezet die dag. 

  Starttijden

  Bij het dorpshuis 'Het Markehuis' aan De Pol 4 te Grolloo kan men kiezen voor de 20, 40 of 55 km. Starten kan tussen 8.30 en 10 uur. De prijs bedraagt 5 euro, NTFU leden 4 euro.

  Meer info: Klik hier
  Geplaatst door mghak op 24 maart 2017 om 00u00
U moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken!
Nog geen account? Registreer hier!

Voor- en achternaam
Gemeente
Provincie


Geboortedatum
E-mail

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord herhalen

Ik wens de MTB-You nieuwsbrief te ontvangen. (In onze wekelijkse nieuwsbrief ontvang je info over toertochten in jouw streek, nieuws, ritverslagen, fotoreportages en promoties.
Ik wens op de hoogte gebracht te worden van afgelastingen via e-mail.
Zodra u op "Registreer" drukt wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Deze mail kan zich bevinden in uw spambox.
Vul hier uw gebruikersnaam of email in!
U ontvangt dadelijk een e-mail met de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord.